Ruby Meetup Mars, med Communities in Action (CiA)

Tirsdag 22. mars 2011 kl. 17.30 til 19.30, Radisson SAS Scandinavia Hotel

Forandring fryder! Dette blir et litt annerledesmøte, vi får muligheten til å vise oss for andre fagmiljøer og vi kan få et innblikk i hva andre driver med. Det blir på Radisson SAS-hotellet på Holbergs plass.

UPDATE 8.mars:
Irb.no er gått sammen med flere fagmiljøer, vi ønsker ikke dra på CiA for å sitte med oss selv, men faktisk gjøre noe sammen.

Allerede overbevist? Les videre her http://www.meetup.com/OsloCodingDojo/events/16757504/ og meld deg på. Direkte til påmelding her hos CiA, hvor du velger “Kodekatas i flere språk”

Noen detaljer: Det vil kjøres forberedte katas i perl, java, javascript og ruby. Poenget er å lære språk og det er selvsagt ingen konkurranse. Blir det suksess vil vi følge opp med f.eks scala, python, erlang, clojure eller annet, neste gang.

Dette blir bra! Vi avslutter 1930 og klokken 2000 blir det en paneldebatt om open source (på dagtid foregår GoOpen-konferansen), hvor vi kan delta og nyte en øl til. Jeg gleder meg!

Vist 434 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Er CiA som ifjor med ett rom/program for hver gruppe eller det nye takter i år? Jeg har ikke vært på irb-møte ennå men begynner å bli mer og mer assimilert i ruby så jeg satser på å komme på CiA.

Vi er med og bidrar til noe annerledes denne gang, vi samarbeider med flere grupper og vi setter opp 4 prepared katas i 4 språk, denne gang perl, java, javascript og ruby. Vi skal se Minesveiper løst i alle språkene, så vi kan lære språk og plukke opp tips. Synes vi dette var bra, prøver vi neste gang og, med andre språk :) (jeg skriver et innlegg om dette nå og oppdaterer denne eventen)

Var du med?

Hvor skjer det?