Ref. "Vi pensjonerer Origo.no"

Ettersom det i går ble sendt ut en mail om at Origo skal pensjoneres, er det kanskje praktisk å overføre dette til en annen platform slik at vi kan prøve å holde liv i de små (og nå kanskje litt mindre Ruby-sentriske) samlingene?
For eksempel en facebook-gruppe eller en Meetup-greie eller lignende?

Vist 161 ganger. Følges av 7 personer.

Kommentarer

Det finnes en meetup gruppe allerede her: https://www.meetup.com/Ruby-Meetup-Oslo/

Puh, godt å se at det er flere som tenker samme tanke her. Kult at vi har en Meetup-side, men jeg tenker at vi kanskje burde gjøre den åpen for medlemskap?

Synes også at det er litt trist å miste dette fellesskapet vi har hatt her. Jeg ser at Origo kommer til å holde liv i tjenesten som readonly, men også at de tilbyr å laste ned hele datasettet hvis man vil ta det med et annet sted. Skulle vi prøvd å sette opp en Facebook-gruppe i tillegg? De fleste er vel på Face allerede…

Ja en åpen gruppe hadde vært å foretrekke. Jeg stemmer for å enten opprette en facebook-gruppe, eller eventuelt lage en subreddit for forskjellige interessante diskusjoner? Og kanskje prøve å gjeninnføre en fast månedlig samling for de som kan den valgte dagen? På samlingen før sommeren så vi at flere jobbet med andre språk enn Ruby, så vi trenger jo ikke nødvendigvis avgrense oss til bare Rubyister heller.

Jeg setter stor pris på denne gruppa. Det er min eneste kontakt med rubynorge.

Det har blitt ganske rolig her. Er det fordi ruby og ruby on rails har mistet vind i seilene? Er det mange som fortsatt jobber i hovedsak med ruby? Hvor mange nye kommer det til? Kjør debatt!

Jeg er klar for facebook gruppe. Det hadde vært fint å få i gang litt nettprat i tillegg til samlinger.

+1 for facebook gruppe og initiativ! For meg virker det som det kanskje er to behov; en rendyrket ruby meetup (Ruby-Meetup-Oslo) og en gruppe for å prøve å ta vare på/dyrke det litt udefinerbare irb.no har hatt. Jeg tenker at sistnevnte er bredere og ikke primært ruby-fokusert (selv om selvfølgelig kan snakke om og presentere ruby-ting).

For å komme i gang så laget jeg en irb.no facebook gruppe nå som er åpen for alle å bli med i. Har ikke alle her på vennelisten, så de som føler seg utelatt får komme og bli med på egenhånd.
https://www.facebook.com/groups/irb.no

+1 Facebook.

Nye bilder