Vil du jobbe med Ruby, Ember.js eller Node.js?

Er du en fullstack-utvikler som har innsett at Skalar er drømmearbeidsgiveren? *

Vis oss det flotteste du har: “Frierringen din”. Wow us! Les mer om stillingen her:

Litt om Skalar:
Skalar ble grunnlagt i 2007 og har idag 15 ansatte med kompetanse innen forretningskritisk utvikling, interaksjonsdesign, grafisk design & konseptutvikling. Vi er lidenskapelig opptatt av å skreddersy applikasjoner med den beste teknologien, brukervennlig design og god forretningsforståelse. Vår ambisjon er å ha de mest fornøyde medarbeiderne og kundene.

Som webutvikler hos Skalar vil du jobbe i et tverrfaglig team med 15 engasjerte personer som jobber med design og utvikling i ulike språk og plattformer, hvor mesteparten er implementert i Ruby, Ember.js og Node.js. Dine oppgaver vil innebære både front-end og back-end utvikling mot web. Du vil ha en viktig rolle i teamet og være involvert i alle trinn i utviklingsprosessen. Du vil i denne stillingen få jobbe med en rekke spennende teknologier og kunder.

Vist 944 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Som utenforstående ønsker jeg å fortelle at Skalar har et svært godt rykte som både arbeidsplass og prosjektgjennomfører! Anbefales !

Det er gledelig å se førstehånds (gjennom Rubynor og andre oppstarter jeg er på) at trøkket rundt Ruby og moderne plattformer og teknikker øker også i Norge (på tide, vi henger etter!). Er du Java, .Net, eller php proff, kan du helt klart komme deg opp på godt nivå også i Ruby om du er tilpasningsdyktig og ydmyk overfor forskjellene. Her blir det mye muligheter fremover! Jækla gøy er det og, det er minst like viktig.

Det var en digresjon; som en mindre konkurrent til Skalar vil jeg allikevel, igjen, poengtere at Skalar ROCKER! Og med oppfordring om at Skalar bør ta inititiv til å hoste en ny Ruby meetup snart :)

Takk Morten. Vi setter stor pris på dine kommentarer. Rubynor er ikke så værst heller ;).

Nye bilder