Ruby-treff hos Hyper

Vi savner dere allerede, og inviterer til nytt treff hos oss 29. Oktober! Det blir lyn-taler om interessante tema, samt pizza med noe attåt.

Jeg skal snakke litt om våre erfaringer med Engines i Ruby on Rails, og Tim om noe annet moro. Flere lyn-taler eller bare forslag til interessante tema ønskes. Hvis du har lyst til å snakke kort om noe som engasjerer deg eller kjenner noen som kan ha noe interessant å bidra med må du gjerne slå på tråden til Johannes!

Sted: Hyper i Maridalsveien 87
Tid: 29. Oktober fra kl. 18:00 og så lenge du vil. Nesten.
Telefonnummer: 977 62 202
E-post: johannes@hyper.no

Påmelding på arrangement-siden eller på Meetup :-)

Vi sees!

Vist 396 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Kult tema, vi bruker en del rails engines også og vil gjerne høre deres gode og dårlige erfaringer ! :D

Jeg kunne tenkt meg å diskutere admin/backoffice approacher. RailsAdmin, ActiveAdmin, DIY. Liste opp pros and cons eller “når/når ikke” på en tavle?

Det kunne vi tenkt oss også, Ole Morten! Du modererer?

Jeg modererer :)
Kan noen prøve dette nye admin Upmin – rammeverket? :) Vise det og gi sitt synspunkt, helt enkelt, så kan vi diskutere litt rundt det
https://www.upmin.com/admin-rails?utm_source=rubyweekly&utm_medium=email
Upmin: hvem?
ActiveAdmin: noen som bruker denne ?
RailsAdmin: denne kjenner jeg selv, og vet mange av dere gjør
DIY: gjør det sjæl kjenner jeg veldig godt, og mange av dere også

Kan fort ta litt tid denne… Kanskje avslutte med det, sette av 45min eller en time?
Blir det øl? :D

Vi bruker ActiveAdmin! I tillegg lager den venerable Sindre sin egen admin, HyperAdmin. Ja, vi tar det til slutt — en afterparty for spesielt interesserte. ;-)

Det hadde vært veldig interessant, Ole Morten. Har prøvd både ActiveAdmin, rails_admin og selv laget et custom admin-gui (hybrid med AngularJS, nonetheless, pga. sweet instant-filtrering).

Jeg kan dessverre ikke komme på meetupen siden jeg er i Morocco den uken. Men det hadde vært konge om dere kunne lagt / sendt ut slides til presentasjonen(e) i etterkant. :-)

Nye bilder