Simplybetter.io - en norsk startup som "simply helps you getting better"

På tide å blåse litt liv og action i denne rubygruppa igjen! Først ut er vi i Rubynor, som ønsker tilbakemeldinger og innspill på et produkt vi lager, Simplybetter.io !

Det løser følgende problem:

  • som nettstedeier ønsker jeg innspill og idéer fra mine brukere, enkelt! Ingen ny innlogging, ingen terskel som hindrer gode innspill
  • som bruker ønsker jeg å hjelpe nettstedet jeg bruker til å bli bedre for meg. Men det må være enkelt

Løsningen er enkel. Når du har registrert deg.

Step 1: copy&paste en kodesnutt (som google analytics og intercom)
Step 2: ingen flere steg (men du kan customize)

Boom! Brukerne dine ser et flott ikon nede til høyre som de kan klikke på. Da dukker en tilbakemeldingsboks med innsendingsfelt right way. Du kan også se andre forslag og stemme på dem.

Vi har en spørreundersøkelse. HJELP OSS med å gi ærlige svar, en dag er det du som ønsker svar, da vil du at communityet skal hjelpe deg :)

Kort og grei Google Form undersøkelse

Det er gode gratisplaner, men registrer deg med promokode irb2014 og få 50% rabatt om du trenger å oppgradere. Kostnadsdriverne våre er trafikk, så gratisvarianten gjelder

GRATIS Inntil 2000 unike brukere (på ditt nettsted) pr måned.
simplybetter.io

Har du mer trafikk (ikke så mange som har flere enn 2000 brukerkontoer). Er det mer, ta kontakt med meg direkte så finner vi ut av det. Går du over, ikke bli stressa, med irb2014 koden vet jeg at du er “en av våre” og vi ordner dette. Jeg tror på karma, så her skal alle vinne. Hilsen Pål André Sundt, Hilde Vestøl og meg.

Vist 389 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Det er fremdeles tid til å svare på de 5 spørsmålene: http://bit.ly/1uoJRma Din mening betyr mye for oss!
Takk til dere som har svart på undersøkelsen :)

Nye bilder