Holder de ord-hackaton hos FINN.no

Brenner du for åpne data? Ønsker du å vite mer om hva som foregår i norsk politikk og på Stortinget, eller bruke utviklerevnene til et godt formål? Holder de ord jobber for å gjøre stortingspolitikk mer tilgjengelig og enklere å forstå for norske velgere. Vi inviterer utviklere, politiske nerder, og alle andre som synes politikk og åpne data er interessant til å utvikle holderdeord.no videre.

Nettsiden er utviklet med Ruby on Rails, JavaScript, LESS/Twitter Bootstrap, PostgreSQL, ElasticSearch, Puppet/Vagrant og all koden vår lever på GitHub.

På fredag la Siv Jensen frem det første blåblå statsbudsjettet. Med det er den nye stortingsperioden for alvor i gang. Opposisjonen på Stortinget var raskt ute med å anklage regjeringen for løftebrudd.

Vi har siden valget jobbet med å forenkle og forbedre analysene og fremstillingen på holderdeord.no. Vi inviterer deg til hackathon 22. – 24. november for å gjøre en innsats med blant annet å:

  • Gå gjennom og redigere forslag og avstemningene som har kommet hittil i perioden, og fordele disse på Holder de ord-saker
  • Utvikle og forbedre systemene for å redigere forslag og saker
  • Opprette en database over de ulike forslagene til statsbudsjett (fra regjeringen og opposisjonen) og visualisere forskjellen på de

Vi fikser god mat og øl! Bli med å jobbe for et bedre demokrati på Holder de ords hackathon!

Sjekk holderdeord.no og åpne saker for å se hva vi jobber med, og meld deg på Facebook-eventen.

Vist 314 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder