«Holder de ord» trenger Ruby-utviklere

Lyst til å bruke Ruby-kompetansen til å skape en mer fakta-basert politisk debatt?

Bli med å lage nettstedet Holder de ord, hvor vi ved hjelp av data fra Stortinget jobber for å minske avstanden mellom de folkevalgte og velgerne. Vi arrangerer to hackatons i løpet av sommeren: 27.- 29. juli og 10.-12. august.

Etter at vi vant Reklame for alvor-konkurransen er det mye som skal på plass for å få en noenlunde ferdig nettside til midten av august. For å klare dette trenger vi bidrag fra kloke og interesserte hoder som ønsker å bidra til mer fakta i den politiske debatten. Vi er en partipolitisk uavhengig organisasjon som kombinerer åpne stemmedata fra Stortinget med valgløfter fra partiprogrammene, for å gjøre det enkelt å sjekke hva som har blitt gjort og lovet i norsk politikk. Vårt arbeid blir publisert som åpen kildekode. Les mer om oss her.

På utviklersiden trenger vi folk som kan litt om Ruby on Rails, MySQL, jQuery, buster, d3.js, Twitter Boostrap, Puppet, Debian, elasticsearch m.m. Bidrag til interaksjonsdesign, produktutvikling, datavisualisering og politisk metode er også hjertelig velkommen! Sånn personlig har jeg godt med Ruby-erfaring fra mange populære open source-prosjekter, men dette er første gang jeg gjør noe for alvor i Rails. Så om noen rutinerte irb.no-ere har lyst til å bidra med en liten review av Rails-koden vår er det hjertelig velkommen – ingen bidrag er for små.

Sett av datoene nå, og spre det glade budskap til venner og kjente. Vi garanterer mye moro gjennom hele helgen, og sørger for mat! Meld deg på på Facebook eller ved å sende en e-post til kontakt@holderdeord.no. Dette er viktig for at vi skal kunne beregne mat og drikke. Gi også beskjed om hvor lenge du vil delta.

Vel møtt!

Vist 690 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

Jeg kan bekrefte at dette er the real shit. Her kan ruby-folk (og andre) være med og gjøre demokratiet vårt mer åpent! :)

Jeg skulle veldig gjerne vært med men er nok i Bergen da. Men må si at jeg virkelig liker prosjektet!

Disse folka kommer til å få mye oppmerksomhet utover høsten. I tillegg har de fordømt hyggelige møter hos Mesh. Hadde jeg kunnet klone meg selv, ville jeg vært med mye mer.

Ja, det er verdt å nevne! Om ingen av sommer-hackatonene passer er dere hjertelig velkommen til å stikke innom en av arbeidskveldene våre på Mesh (hver tirsdag framover fra kl 17). Meld gjerne fra til kontakt@holderdeord.no om du kommer.

Kommer gärna tisdag kväll om det passar

Jepp, bare å komme!

Nye bilder