Joe O'Brien og Jim Weirich kommer til Oslo 6-10 februar

Jeg har arransjert et Ruby kurs for Cisco ansatte, undervist av Edge Case, 6. til 10. februar. De sender ut Joe O’Brien og Jim Weirich for å undervise oss. Jeg tror det kunne bli en flott mulighet til å samles som Ruby gruppe en kveld denne uken for å høre fra dem. De sa at de er villige til å gjøre det. Jeg tror det hadde vært best å gjøre det enten onsdag eller torsdag, siden de skal sikkert være litt slitne tidligere i uken. Hva synes dere?

Vist 341 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Det er jo fantastisk! Herlige typer :)

Hvis det er interesse for det, kan vi møtes i det nye informatikkbygget på Blindern. Landets mest moderne universitetsbygning, Ole Johan Dahls hus, ble offisielt åpnet i høst. For sikkerhets skyld har jeg booket seminarrom “Shell” i første etasje med plass til 42 personer fra kl. 1800 torsdag 9. februar.

Thomas, takk for at du tok inisiativ! Det høres flott ut! Nå må vi vite hvor mange planlegger å komme, sånn at vi vet om det er verdt det. Jeg syns det er verdt det så lenge vi har minst 10 stikker.

Ok, da har jeg opprettet et eget arrangement som interesserte kan melde seg på torsdag 9. februar.

Beklager men jeg laget et arrangement samtidig. Ditt er feil dato, tror jeg. Skal jeg slette mitt eller skal du slette ditt?

Carl, jeg har endret dato på mitt innlegg. Så du kan gjerne slette innlegget ditt.

Thomas, kan du gjerne endre tittelen også? Det sier 8. februar fremdeles.

Takk Carl. Eventet heter nå “Rubytorsdag med Weirich og O’Brien i informatikkbygningen”.

Er det noen som er villig til å fremlegge en slags “Intro to Ruby” før Joe og Jim begynner? Jeg tror vi skal ha flere besøkende “utlendinger.”

Hvis noen har holdt en “Intro to Ruby” og har lyst til å holde det igjen, så kan det være bra å være forberedt i tilfelle det dukker opp noen informatikkstudenter som ikke kjenner så godt til ruby.

Ellers er det flere “Intro to Ruby” presentasjoner på slideshare man kan oversette til norsk

I vote for you Carl! Du kan imponere med dine norsk og ruby skills.

Thomas, det bør komme mange informatikkstudenter, dette er stort! Håper det oppfattes av ifi-professorene også. Jeg har dessverre ingen kanaler inn der lenger, annet enn deg. Er det noen forening der nå, for informatikkstudentene? Jeg tar gjerne kontakt og hjelper med markedsføringen. Send meg mail på det jeg kan bidra med. Kul poster btw :)

I tillegg til plakaten er arrangementet annonsert på hjemmesiden til instituttet www.mn.uio.no/ifi/

Styret i Perl mongers er kontaktet. Prøver også å få kontakt med styret i CYB.

Nye bilder