Kurs i Ruby og Rails

Endelig får vi kurs i Ruby og Rails holdt av personer fra vårt eget norske rubymiljø! Kurset holdes av tre entusiaster, Thomas Kjeldahl Nilsson, Peter Kördel og meg. Vi planlegger å kjøre flere kurs, hvor vi begynner med et knalltøft og kult kurs hvor vi tar kursdeltakerne fra 0 – 100 i Ruby og Rails. Det ingen kjenner er toppfarten. Step on it!

Ser vi på trendene fra USA, som Chicago, Seattle og San Fransisco, vil det skje mange store oppstarter i Ruby fremover, noe som helt uten tvil er til enorm fordel for alle dere som allerede har kompetanse på ruby. Er du en slik gründer, trenger du etter større miljø å hente fra. Eller er du en som elsker å være med å lage ting, er det også ønskelig med flere oppstarter å velge mellom. Det er kult å skape ting!

Vi ønsker å fortsette å bidra i rubymiljøet utover kursholdingen, samt benytte oss av noen av dere til div stunts på kursene. Vi har 100% fokus på godt utbytte av kursene, vi er selv utviklere og tror vi vet hva som skal til. Det blir mao en ny standard i kategorien 3-dagers intensivkurs! Vi kjører små grupper på opp til 12 deltakere, med 3 instruktører og godt materiale. Et annet viktig mål er å gi deltakerne en vei inn i miljøet og jeg satser på at de blir vel tatt i mot her på irb.no og meetups. Jeg skal passe meg for å blande kortene her, da jeg er en av kursholderne, men fra et ruby community synspunkt er det helt topp at miljøet vårt utvides og berikes, ref avsnittet om start-up trenden i USA. Det er på tide at miljøet vokser litt.

Mitt tips: Øk din luck surface, bidra til irb.no og/eller kom på meetups mens miljøet vokser! Til sist, ikke minst, spre ordet om rubykurs.no og hjelp oss :)

Vist 249 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Kudos, og lykke til!

Nye bilder