Freelancere søkes

Hei folkens, dere har sett stillingsannonser fra Skalar her med jevne mellomrom (juni 2010, februar og mai i år). Vi søker fortsatt etter folk til fast ansettelse (Ruby-utviklere, frontend-utviklere, designere, prosjektleder), men nå er vi også på utkikk etter freelancere. Vi har store prosjekter og trenger folk, både på kort og lang sikt.

Vi holder til ved Stortorget i Oslo, i ganske så gode lokaler, med bordtennisbord, gode kolleger, bra fagmiljø og topp stemning.

Ta kontakt med daglig leder Victor S. Barrera på 99531313 eller vb@skalar.no.

PS. Vi lanserer nye nettsider til uka™skalar.no. Der kommer også mer utfyllende stillingsbeskrivelser.

Vist 256 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Kjempekult!

Anbefaler deg å pløye gjennom denne tråden og sjekke status på dem: http://irb.no/-/bulletin/show/629084_er-du-freelancer-ruby-og-eller-frontend.

Det var noen som i forbindelse med den tråden kontaktet meg fra utlandet, nordmenn på andre steder på kloden, men jeg vet ikke om slik er aktuelt. Gi lyd i så fall.

Ikke helt andre siden av kloden; men er det bare lokale, on-site som er aktuelle, eller også “virtuelle” utviklere i Norge som ikke bor en hel dagsreise unna Oslo?

Hovedsakelig ønsker vi folk som kan jobbe her så mye som mulig. Men vi er åpne for å diskutere løsninger hvor man er her to-tre dager i uka, og jobber hjemmefra resten.

Nye bilder