september meetup rubypils

aiai, kryptering er kanskje et altfor kjipt tema. Ikke kommer jeg til å lære mye av å diskutere med meg selv heller. http://irb.no/-/event/show/267993/4578401_ruby-meetup-september ( 8.september )

Må nok finne på noe annet!

Hva med ruby, pils og pizza hos meg på enga? Har stoor plass og har aldri vært vert for en ruby meetup.

Om noen har noe spesielt de ønsker å diskutere, si fra her, så får man mulighet til å forberede seg. Ellers tar vi det som det kommer.

Vist 233 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Personlig synes jeg kryptering var et ganske bra forslag! August Lilleaas har ganske god oversikt over SSL (server- og klientsertifikater), kanskje han kunne tenke seg å si noen ord?

Ellers startet noen av oss som var på Nordic Ruby (startet å snakke om, hvertfall) på et prosjekt for en instant messaging-robot – ikke helt ulik Githubs Hubot. Tanken er å lage et program som kobler seg på en Jabber/XMPP/GTalk-konto og utfører enkle eller avanserte oppgaver for den som spør. Alt fra å vise værmelding til å rapportere om tilgjengelig minne på serverne dine eller bestille hotellrom for deg.

Planen var å møtes innimellom og lage “plugins” til Jabba, på den måten kan man få gjort noe helt ferdig i løpet av en kveld – for eksempel en plugin som IM-er deg dagens agenda når du kobler deg på GTalk om morgenen. README-fila er kommet et lite stykke, og domenet jabba.im er registrert for dette formålet.

Vi kunne jo brukt denne dagen på å kickstarte dette prosjektet?

Det høres veldig morsomt ut å tilbringe en kveld med å lage en chatterbot i den store gamle kåken til Ole Morten på enga.

Yes! Det blir bra. Jabba er open source selvsagt, ser jeg:) Jeg vil gjerne bidra! Det finnes folk som bare skal ha, de passer definitivt dårlig inn i ruby communityet. Jeg fascineres av den uselviske delingskulturen i miljøet.

jeg oppdaterer eventen.

endret til FREDAG. Ting dukket opp. Men da kan vi kanskje ta et par ekstra pils, det er jo helg!

Supert. Da skal jeg friske opp hvordan man bruker treetop til å parsere setninger.

Nye bilder