IO.no søker utvikler

Jeg har i lengre tid jobbet som konsulent med utvikling av søkemotoren IO.no.
Selskapet (Internettopplysningen AS) søker nå en Ruby-utvikler på fulltid.
Før de legger ut en stillingsannonse på Finn.no tenkte jeg at det kunne være greit å høre her om det er noen interesse blandt IRB sine medlemmer.

IO.no og tilhørende interne systemer er skrevet i Ruby (Rails 3, DataMapper), JavaScript (JQuery). Presentasjonsbiten er hovedsaklig skrevet i HAML og SASS, men det er åpent for å bruke HTML/CSS hvis ønskelig. Søket er bygget på Sphinx. Det er fordelaktig (men ikke kritisk) om du behersker alle disse teknologiene. Det eneste som er kritisk er at du er brennende engasjert, trives med å programmere i Ruby, liker å sette deg inn i nye teknologier, og at du ligger i den rette enden av bell-kurven. Såfremt det ovenstående er på plass har utdannelse ingenting å si.

Arbeidsoppgavene vil bestå i å videreutvikle IO.no, samt drift av siden. Det vil utover dette være mye spennende prosjekter i forbindelse med produktutvikling både av løsninger på internett og mobile satsinger.

Hvis du ønsker å høre mer om stillingen, ta kontakt med jobb@io.no, eller ring meg direkte (41 24 25 97) hvis du har noen raske spørsmål.

Mvh Sindre

Litt om selskapet:
Internettopplysningen AS tilbyr en oversiktlig og profesjonell tjeneste innen bedriftsinformasjon, kart, regnskapstall og roller.
Selskapet er lokalisert i Ski kommune (midt i sentrum), like utenfor Oslo.
Selskapet har pr. i dag ca 35 ansatte fordelt på produkt, salg og administrasjon.
Mer informasjon om IO kan finnes her

Vist 388 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Ah, så ironisk: Jeg har bodd i Ski de siste ~7 årene (kontoret deres er 5 minutter unnå med bil), men flytter til Oslo til neste år. Vel, dere får ha lykke til; ser ut som en interessant firma/jobb :-)

Magnus, med en så dyktig fyr som deg er de helt sikkert villige til onsite jobbing frem til jul og mer fleksibel arbeidsplass etter nyttår. Pling på hvis du kan være interessert, tror det kan være midt i blinken for deg :)

Sindre: Mine er år er justert etter skolekalenderen, så det blir nok nærmere Juli enn Jul :(

Høres stilig ut. Synd pendling fra Kristiansand til Ski blir litt langt. :P

Nye bilder