Web-utviklere på Sørlandet - Ruby og/eller Rails...

Heisann.

Jeg lurte på om det var noen andre på sørlandet (primært i og rundt Kristiansand) som ønsker å jobbe med Ruby, Ruby on Rails, og tilhørende teknologi. Skulle gjerne ha startet en liten meet-up gruppe her nede også, og knyttet Ruby-evangelistene tettere sammen. Kanskje det allerede fins noe?

Er for tiden halvveis på utkikk etter Web-utviklere generelt til en potensiell klient i Kristiansand, som jeg håper å overtale til å bruke Ruby on Rails for en web-applikasjon. Skulle gjerne tatt hele jobben sjøl, men studerer på fulltid i tillegg, så trenger noen sparringspartnere.

De kommer da til å trenge noen som er god på en eller flere av: Ruby on Rails, PHP, MySQL/PostgreSQL, Apache, HTML, XML, JavaScript, AJAX etc (dvs hele Web 2.0 sullamitten på LAMP eller LARP platformen… ;) Om de da ikke går for noe Windows-greier i stedet! Så kom igjen! La entusiasmen og lidenskapen hjelpe å overtale nok et lite firma til Ruby sin fortreffelighet! :D

Vist 339 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Heisann! Jeg er en stor Ruby fan og jobber i Kristiansand. Om du er keen på å treffes høres det moro ut. Har adresse tallakt på gmail/facebook/twitter… Jobber ikke direkte selv med web utvikling, men bruker ruby daglig i jobben min til andre oppgaver.

Bruker Ruby daglig? Ah, herlig. Misunnelig!
Ja, vi må prøve å få til noen jevnlige treff, samle et lite knippe med entusiaster og starte en liten meetup-gruppe her nede. Sette Sørlandet tilbake på IT-kartet! ;)

Da har vi kommet litt lengre i planleggingsfasen, mulige kunder puster oss i nakken. Vi ser fremdeles på Ruby on Rails, men vurderer også sterkt PHP (med f.eks. CakePHP), mens platform er nogenlunde bestemt (LAMP, MySQL som DB) for prototypen.

Klienten og jeg har nå begynt å utvide søket utenfor Kristiansand og Sørlandet til litt bredere, så lenge det er mulighet for utvikler(ne) det gjelder å stikke innom Kristiansand et par-tre dager i de mer kritiske fasene av prosjektet, vil det også være aktuelt. Lurer derfor på om det er noen Rail’ere eller PHP’ere med ledig kapasitet på kort sikt for et litt hektisk prototypingsprosjekt.

Kjapt, trygt og billig, så blir kundene ofte villig… ;)

Nye bilder